четвъртък, 22 януари 2015 г.

Секси мъже в още по-секси коли :)

Наскоро четох материал за това как клишетата определят дори и важни избори в нашия живот – просто стереотипното мислене е много по-лесно :) и ни кара да се чувстваме от сигурната страна на нещата :).

Замислих се за някои клишета относно колите – например, че наглите шофьори винаги карат големи лъскави коли – тотално невярно – еднакъв брой „пушилници“ (моята дума за коли, от които се носи облак черен дим, който отравя де що има останало полезно вещество във въздуха, който дишаме) и „трошки“ (думата, за коли, чиито звуци на скърцане и разпадане се чуват изумително мъчително при всяко доближаване на подобно МПС) засичат и наглеят по улиците, заедно с всички останали, които бързат, големеят се, блеят или просто не са забелязали, че има и други участници в движението освен тях самите. Така, че безумният шофьор си е такъв независимо от колата, в която се е качил.

И разбира се, клишето, за което подготвям този пост – че в супер лъскавите коли се возят масово плешиви чичковци с коремчета, които компенсират определени липси с качествата на автомобила :). Това е тотално погрешно! Дори статистически погледнато – над 85% от успелите хора намират време за спорт ЕЖЕДНЕВНО и се грижат за външния си вид.

За това и подготвих илюстрация на колите на най-сексапилните мъже (2014-та) според класацията на обичаното от мен списание Marie Claire. Защо точно тяхната класация – ами защото в класацията на People (например) някои мъже хич не ми бяха секси. Но (понеже съм добра душа), за да има по-голяма представителност на извадката – по-долу съм изброила и тяхната класация, че да няма сърдити :).


На първо място в класацията - мъжът на Виктория Бекъм

За протокола: И той като всички футболисти :) има също така Range Rover. Собственик е и на: Porsche Turbo, Jeep Wrangler Unlimited, Rolls Royce Phantom Drophead Coupe, Rolls Royce Ghost, Chevy Camaro, Bentley Continental Supersports, Cadillac Escalade, Bentley Mulsanne :) 

Второто място е за момчето от книгата, която са чели всички жени по света – 50 нюанса сиво. Заради многото информация относно Ауди A8, което купува на Анастейша във филма и факта, че 4-ма от приятелите му загиват при катастрофа – не само няма много различна информация относно неговите автомобилни страсти, но и дори се прокрадва идеята, че няма кола.

Последното място на почетната стълбичка е на „добрия“ съсед и може би най-безизвестния в челната класация :)





Момчето, изостанало след престижните тройка и заело 4-тото място не ми беше направил силно впечатление в Хари Потър, но нали всички тъмни сили станаха модерни и ЗДРАЧ стана много култов.. е и  той си е супер секси де  :), но сам признава, че е ужасен шофьор.


Златното вампирско момче явно не се изживява като супер звезда, защото по-често може да бъде забелязан с огромния си американски пикап - Chevy Silverado :)

Актьорът станал сексимвол в „Плажът“, но в пъти по-добър в по-зрелите си филми :) на 5-то място. Истина си е, че някои мъже изглеждат блудкаво сладникави като млади и супер секси след определена възраст.

Между другото Лео кара с голяма гордост няколко коли. Първо се изненадах супер приятно, че се е спрял на Tesla. YES! И после бях супер разочарована да видя Toyota Prius :( Както има една приказка – както ми се издигнА в очите, така… Но той си е еко съобразен явно – личи си по целия му електрически избор :)


Номер 6 – малко клиширано но вярно. Всички си спомняме най-добрите му моменти, но за съжаление още по-красивата му жена успя да го превърне от секссимвол в осиновител. Бих се радвала да го видя без тегнещия над него анг(дж)елински ореол.



Макар колата да изглежда идеална за него – да не забравяме, че той е щастлив татко на 6 деца и може би ВАН ще му отива повече. Тъй като е фен на марката – Мерцедес, има какво да му предложат по въпроса, както вече съм писала :).

Ето и един несправедливо поставен на 7-мо място представител на мъжкия сексапил. Струва ми се, че авторът на класацията не е разбрал, че във филма Троя точно той открадна хубава Елена, но както и да е :).

Орландо Блум е истински фен на високите скорости и адреналина – за това и се радва на завидната си колекция мотори. Автопаркът му включва Porsche 912, Audi Q7, Audi A8 и Mitsubishi Outlander GT.


Номер 8, попаднал в класацията само защото говори много за секси артистки  :) (шегувкам се) и нашумял със сериала Кръгът на Доусън.


Номер  - 9! Това е абсолютното доказателство, че светът е несправедлив! Невъзможно е този уникално невероятен и извънземен човек да е на пред-последното място. Започвам да подозирам, че хората правили този избор са слепи… или фригидни! Ах, Раян Гослинг!

Макар и по-неромантичната част на населението да се влюби в него не в Тетрадката, а в DRIVE – той си остава абсолютен фен на моторите.  И най-често кара … Toyota Prius. Не си струва колаж заради нея, но все пак получавате снимка на Раян – твърде секси, за да не сложим :)




И на последно място – разглезеното момче от богаташкия квартал Ориндж Каунти. Вкусът му за коли, обаче остава съмнителен :)



И тъй като обещах, че ще дам представителна извадка на класацията на People (но бъдете внимателни, някои от представителите там може и да имат шофьорска книжка, но все още са под легалната възраст за употреба на алкохол) – ето я и нея на кратко:

1)     Chris Hemsworth - Acura MDX

2) Chris Pratt - self built, fully customized hot-rod Volkswagen Beetle

3) Jamie Dornan (за него по-горе)

4) Ki-Hong Lee – явно не достатъчно известен, за да знаем каква кола кара

5) Blake Shelton – червен пикап

6) Bradley Cooper – Toyota Prius, Mercedes-Benz G500 + 3 мотора J

7) Matt Bomer – твърди, че любимата му марка е Мерцедес

8) Michael Strahan - Aston Martin V12 Vanquish (към момента обявено за продажба)

9) Eddie Redmayne –Audi А8

10) Scott Foley – крайно недостатъчна информация за този човек

11) Tim Tebow - 1995 Ford Thunderbird (дарена на фондация)

И тъй като стана ясно, че красивите мъже карат секси коли – ето от мен и една безплатна класация на топ градовете, където се срещат най-много красиви мъже на глава от населението :)
Лос Анджелис (заради всички, които искат да пробият в Холивуд), Ванкувър (вероятно заради студа :)), Маями (ако ги има искам да знам къде се крият), Сидни!, Дъблин (явно за това си мечтая да отида там :)), Стокхолм (да признаем, че русата коса се има за привлекателна) :), Париж (очаквано в класацията), Мадрид (за къде сме без някой испански мачо) и Хавана (защото комунизмът прави хората красиви! Трюстори ви казвам!).

Няма коментари:

Публикуване на коментар